Manifest Identi'CAT 2004

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electr√≤nic

Identi’Cat √©s una festa, una festa que vol mostrar la vitalitat de la cultura catalana. I aquesta cultura t√© una llengua que la vertebra. Identi’cat √©s per tant tamb√© la reivindicaci√≥ de la modernitat i la utilitat del catal√† a Catalunya Nord. La llengua catalana √©s la llengua d’aquest pa√≠s, dels qui hi han nascut, i dels qui hi han vingut a viure i l’estimen.

Identi’Cat 2004 reivindica el dret de la utilizaci√≥ del catal√†, a tot arreu : a l’administraci√≥, a la publicitat, a les empreses, a l’ensenyament, a les plaques dels carrers… i a la festa. Tot aix√≤ √©s possible, i aquests actes en s√≥n la prova.

 

El catal√† √©s una llengua europea, √©s la llengua del nostre poble : de Bao, del Riberal, de Catalunya Nord. √Čs la llengua que per sobre de qualsevulga frontera estatal, va de Salces (a Catalunya Nord), fins a Guardamar (al Pa√≠s Valenci√†), de Fraga (a la Franja de Ponent), fins a Ma√≥ (a les Illes Balears); i Identi’Cat, amb expressions culturals d’arreu dels Pa√Įsos Catalans, √©s un reflexe d’aquesta realitat, de que sem un sol poble amb una sola llengua.

Des de Bao, ens enorgullim de la modernitat de la nostra cultura, de la modernitat de la nostra llengua, que si té les seves arrels en un passat mil.lenari, té un futur encara millor. Un futur que depén de nosaltres, de la nostra actitud dia a dia, de la utilització que fem de la nostra cultura i del català.

Us invitem a fer prova del vostre arrelament al pa√≠s, nascuts aqu√≠, o vinguts de fora, vells o joves, homes o dones. Us invitem a ser els actors principals del nostre futur, del vostre futur, d’un futur que volem i tindrem catal√†.

Bao maig 2004

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

 

2012

 

Cartell Identi'CAT 2010

2004

Cartell any 2009


carrer de l'any 2004

Navega en català

amb l'ajuda de

alexia.jpg

Qui és connectat

Tenim 1034 visitants en l√≠nia
camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es