XERA

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electrònic

xera.jpg

Mesclat és un grup format per persones de diferents disciplines i procedències però amb un seguit de sensibilitats comunes que defineixen els seus treballs.
Després de dos anys presentant el seu primer disc, han forçat la coincidència de les agendes dels seus respectius projectes personals o col·lectius i han posat fil a l'agulla d'un nou disc que, al revés del món -no podria ser d'altra manera- presentaran uns mesos abans d'editar-lo i fins i tot d'enregistrar-lo.
Per a un propòsit tan peculiar, han dissenyat un espectacle que trenca amb la rutina acostumada i presenten aquest Xera! com un espectacle on diferents disciplines artístiques -el teatre, la rapsòdia, les projeccions, la música de banda o cobla, el so dels grallers, dolçainers o xeremiers- coparticipen de la idea que Mesclat ha volgut transmetre des del seu origen: és possible fer espectacles de qualitat i divertits i vinculats als paràmetres de la cultura fugint de la submissió mercantilista de la cultura global, aquella que no només no és de tot el món, sinó que no és d'enlloc.
Buscant la implicació d'artesans de la cultura dels llocs on farem Xera!, buscant la complicitat de col·lectius socials i culturals dels llocs on fem Xera!, convidant-vos a vosaltres fer Xera!
L'espectacle té una durada de tres hores i mitja
La gira de Xera! és improrrogable.

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

 

2012

 

Cartell Identi'CAT 2010

2004

Cartell any 2009


carrer de l'any 2004

Navega en català

amb l'ajuda de

alexia.jpg

Qui és connectat

Tenim 1027 visitants en línia
camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es