participaran el 2010

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electr√≤nic

Per aquesta novena edició de la Trobada de la Catalanitat a Catalunya, una edició que posarà endavant la cultura gitana podrem disfrutar amb:

la participació, la mostra de cultura gitana

el dissabte 3 de juliol concerts amb

TEKAMELI (nom creat a base de cal√≥ catal√† i que significa "t'estimi") √©s un grup musical de gitanos perpinyanencs que es va constituir al voltant dels germans Espin√†s a principis dels anys 90 al barri de Sant Jaume de Perpiny√†. La seua m√ļsica d'inspiraci√≥ diversa es fonamenta essencialment sobre la rumba catalana (inspirats pels barcelonins Peret i El Pescalla). Tamb√© han cantat can√ßons de tem√†tica evangelista.

 

Despr√©s de 10 anys des del seu quart disc "Esperit de Vi", i d’una aturada en el seu cam√≠, Ai Ai Ai ens presenten el seu nou treball d’estudi: "Lo m√©s gran del m√≥n".
web pròpia

 

 

 

 

El diumenge 4 de juliol en cercavila podreu descobrir per primera vegada a Catalunya nord

El Ball de gitanes és un Ball de cintes, dansa estesa a mig món i que té orígens pre-cristians.

 

A Vilafranca apareix documentat per primera vegada el 1805 i des de llavors ha participat regularment a la Festa Major en honor a Sant Fèlix (29-30 i 31 d'agost).

Des de finals del segle XIX fins el 1999 va ser ballat per gitanos aut√®ntics dels clans vilafranquins. Des del 2001 un nou grup integrat per paios i paies agafa el relleu de la dansa per tal d'assegurar-ne la continu√Įtat.

Aquesta dansa conté versos satírics amb l'actualitat que es poden veure representats (amb el conjunt de la dansa) a la mostra folklòrica que es fa el migdia del dia 31 d'agost (l'hora aproximada acostuma a ser pels volts de 2/4 de 15h).


  Nit de can√ßons el dijous 1 de juliol  a partir de 20h30 amb

la Coral del Col.legi Comte Guifré

les Veus polifòniques del Riberal, el grup de veus airenovenc

i el Cor Solstici

 

 

amb l'ajuda de

montull.jpg

Qui és connectat

Tenim 62 visitants en l√≠nia
camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es