Manifest 2007

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electr√≤nic

Un any més refermem la nostra catalanitat a través d'aquesta gran festa que s'anomena Identi'Cat. I aquest any ho fem encara més intensament al marge de tota circumstància política :

Perquè, mani qui mani, el país ha de continuar essent defensat contra tota agressió sobre el territori, la línia de molt alta tensió, les noves pedreres a Vingrau, l'especulació del sòl... per un país digne de ser viscut, digne de ser festejat.

Perquè, mani qui mani, haurem de continuar a treballar perquè el català sigui més viu cada dia, a l'ensenyament, als mitjans de comunicació, al carrer. Perquè sigui viu entre tots els catalans, els d'origen i aquells que han triat Catalunya Nord com a lloc per viure.

Perqu√®, mani qui mani, continuarem treballant amb tota la gent de la resta dels Pa√Įsos Catalans per fer possible aquest pa√≠s que √©s el real, que √©s el nostre, de Salses a Guardamar i de Fraga a Ma√≥.

Perquè tenim confiança en la nostra gent, perquè creiem en la vitalitat de la nostra llengua, perquè sem segurs d'un futur català.

Visca Identi'Cat ! Visquin els Pa√Įsos Catalans !
 

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

 

2012

 

Cartell Identi'CAT 2010

2007

Cartell any 2009

 


el camí dels horts transformat amb els anys en carretera ha retrobat el seu nom el 2007

Navega en català

amb l'ajuda de

ericalu.jpg

Qui és connectat

Tenim 158 visitants en l√≠nia
camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es