Manifest 2006

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electr√≤nic

IDENTI'CAT √©s temps de festa, de trobada i de reivindicaci√≥. I ve't aqu√≠ la cinquena Trobada de la catalanitat. Les ganes de treballar i de fer festa no ens han abandonat… i els problemes tampoc.

Si l'any passat ens rèiem de les bestieses montpellerenques de la " Septimanie ", aquest any encara no podem riure de la Molt Alta Tensió, que malauradament encara ens amenaça, i ara des del sud. I tampoc ens podem riure de l'estatut de Catalunya Sud, un estatut que ja des del seu inici oblidava
Catalunya Nord i negava la realitat dels Pa√Įsos Catalans, i que a m√©s ha estat buidat de contingut pel govern central espanyol.

Com ja es tradició situem IDENTI'CAT en el marc de la lluita en defensa de la nostra terra, la seva identitat, la seva llengua i cultura, i enguany encara sota el lema de la lluita contra la Molt Alta Tensió , però també sota el lema de la lluita contra el racisme i denunciem la inoperància d'algunes autoritats locals per no fer el seu treball contra els grups feixistes que empudeguen en nostre país.

Però en aquest IDENTI'CAT 2006 també destacarem aspectes actuals més positius com l'avanç del català en les noves tecnologies i en particular a Internet i també el fet que el 2006 ha estat l'any de l'enterrament de l'afer " Setptimanie ".

Visca la identitat catalana del nostre país,
Visquin els Pa√Įsos Catalans,
Endavant amb la festa i llarga vida per
IDENTI'CAT

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

 

2012

 

Cartell Identi'CAT 2010

2006

Cartell any 2009


Plaça del 2006

Navega en català

amb l'ajuda de

agora.jpg

Qui és connectat

Tenim 51 visitants en l√≠nia
camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es