El Mot del President

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electr├▓nic

10 anys d’Identi’Cat, i en aquest cas una edici├│ for├ža especial:

Especial perqu├Ę la dediquem a una cultura a la vegada molt pr├▓xima a la nostra per les circumst├áncies hist├▓riques, el fet de ser una naci├│ dividida en dos estats, i a la vegada molt diferent: ling├╝├şsticament el basc ├ęs una de les lleng├╝es m├ęs antigues d’Europa i no t├ę una arrel llatina. Les seves costums, la seva cultura s├│n for├ža diferents a les nostres. Per├▓ podem aprendre molt d’ells, la seva tossuderia, l’orgull de ser bascos, de vegades ens podrien ser ├║tils. En definitiva els bascos se fan respectar, per la Prefectura, pels ajuntaments, per la inspecci├│ acad├Ęmica, pel Consell General, pels mitjans de comunicaci├│... Ells no tolerarien el que se permet dir el director de “France Bleu Roussillon” dels catalans. I si cal utilitzar la manera forta... doncs l’utilitzen.

Especial aquest Identi’Cat tamb├ę ho ├ęs amb l’homenatge a Jordi Barre. La desaparici├│ d’en Jordi ens ha deixat un regust amarg, que se li dediqu├ęs una missa en franc├Ęs ha estat per molts de nosaltres gairab├ę una tra├»ci├│. Que la persona tingu├ęs les seves contradiccions ning├║ ho pot negar, per├▓ el nostre Jordi Barre aquell qui cantava “si un dia s├│c terra, si un dia s├│c pols, que sigui d’aquesta que hem estimat tant”, no se mereixia un tal afront.

Per├▓ Identi’Cat ├ęs b├ásicament la festa, la festa per la mainada amb el cinema dimecres a Perpiny├á i l’animaci├│ amb en Jaume Ibars i la “ca├ža al tresor” el dijous ; els Falcons (dijous), i els castellers el diumenge, i la m├║sica de Llamp te frigui i Les absentes del dissabte tot amanit amb amb el foc dels Diables i bruixes del Riberal.

Que tingueu una bona festa!
Us hi esperem!
Albert Sol├ę

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

 

2012

 

camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es