El mot del president d’Aire Nou de Bao

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electrònic

 

24 anys d’existència de l’Associació Aire Nou de Bao.

22 anys d’existència dels Castellers i Grallers del Riberal.

21 anys d’existència dels Sorollosos del Riberal.

20 anys d’existència dels Diables i Bruixes del Riberal.

10 anys d’existència dels Falcons del Riberal !

En fa una colla d’anys de presència de la nostra Associació en el món cultural català a Catalunya Nord! Hi cal afegir el nostre Bestiari (Hamlet i Berrugues). Tants anys a presentar a tot arreu, part de la nostra cultura i oferir a la gent, en català si us plau, el que encara no toquem com teatre, concerts, gegants i altres animacions de carrer.

Enguany celebrem dos aniversaris : Diables i Falcons. Activitats que han vist aparèixer recentment altres grups com els Nyerros del Conflent i els Falcons de la Salanca.

També fa 18 anys que organitzem el Festival Identi’CAT, cultura i reivindicació, que arreplega cada any grups de música d’arreu, companyies de teatre del Nord i del Sud, Gegants, Pastorets..... Bao i Pesillà de la Ribera beneficien del nostre entusiasme i de la nostra tossuderia amb la defensa i la promoció de la nostra llengua i de la nostra cultura.

No hi ha cap raó que aquesta llengua, parlada per aproximadament 10 milions de persones, desapareixi aquí.

Oh, ja ho sabem, sem pocs ! Pocs per cert, però eixurits ! I això fa la diferència. És el problema de sempre, nosaltres sabem perquè fem això, quan els que són en contra, no saben perquè són en contra. O bé tenen una argumentació que te demanes on l’han trapada i que fa por !

Doncs per la divuitena edició d’Identi’CAT, encara un programa de gran qualitat que podreu veure sus d’aquest llibret. Aprofiti aquest espai per regraciar les empreses i les associacions que ens ajuden amb la llur participació. Fa plaer de veure que encara tenim empresaris que accepten de pagar per la llengua i la cultura.

Gràcies també als ajuntaments de Bao i Pesillà de la Ribera, al Consell Departemental, al Consell Regional, a la Federació de Diables de Catalunya i a la Federació del Bestiari Festiu de Catalunya. Veniu nombrosos en aquest Festival, sereu els benvinguts i podreu gaudir de tots els espectacles gratuïtament.

Visca Identi'CAT i Visca els Països Catalans !

Bernat CASALS

El llibret

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

 

2012

 

Llegeix també

camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es