Mot del President 2009

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electr√≤nic

albert(1).jpgamigues i amics,

tan lluny i tan prop, però la mateixa manera de fer la festa i de viure las nostres tradicions. Aquest any Identi'Cat vos proposa el País Valencià ; és una novetat per a Catalunya Nord. Però no és estrany que tinguem la mateixa manera de viure

 les tradicions, sem el mateix pa√≠s des de el nostre poble de Salses, fins al poble valenci√† de Guardamar del Segura. Descobrirem tamb√© coses que no se fan a Catalunya Nord com l'esport de la pilota valenciana, d'altres que tenen relaci√≥ amb activitats que coneixeu aqu√≠, ja que la Muixeranga per exemple, que √©s un antecedent dels castells, encara d'altres, com les Falles, de les que tothom ha sentit a parlar, a Bao tindrem tamb√© la nostra falla ! O com les espectaculars bandes de m√ļsica. I no ens oblidarem tampoc de les tradicions culin√†ries pr√≤pies del Pa√≠s Valenci√†...

Cal saber que Catalunya Nord compta amb una gran quantitat de persones originàries o amb orígens del País Valencià, també a aquestes persones dediquem aquest Identi'Cat 2009.

I tot aix√≤ haur√† estat possible gr√†cies als amics de l'associaci√≥ “La Taranina” del poble d'Agost, amb qui la nostra associaci√≥ mant√© relacions de germanor des de fa anys.

No podem oblidar que Identi'Cat és a més d'una festa, un acte de reivindicació de la nostre cultura, de la nostre llengua i de les nostres tradicions. Amb la gent del País Valencià, ens uneix la cultura del foc, i per tant reivindicarem una vegada més el dret que tenim a fer els nostres correfocs. Amb la gent del País Valencià, ens uneix la mateixa llengua, i per tant reivindicarem el dret al seu reconeixement i protecció oficials, i reivindicarem també el dret de poder rebre totes les televisions catalanes d'àmbit nacional.

En definitiva el Pa√≠s Valenci√† i Catalunya Nord fan part del mateix pa√≠s : els Pa√Įsos Catalans.

Tenim moltes ganes de compartir amb tots vosaltres aquest Identi'Cat 2009.

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

 

2012

 

Cartell Identi'CAT 2010

2009

Cartell any 2009


La Plaça al cor del vilatge

Navega en català

amb l'ajuda de

marpi.jpg

Qui és connectat

Tenim 1035 visitants en l√≠nia
camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es