Manifest Identi’CAT 2012

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electrònic

10 anys d’Iden ’CAT, 10 anys d’una festa reivindica va

El 31 de març sota el lema “UNA LLENGUA: UN DRET, UNA LLEI” uns 7153 catalans adherien a la gran manifestació que tenia per objectiu la ratificació per l’Estat francès de la Carta Europea de les llengües dites regionals o minoritàries .

Una ratificació necessària per a tenir el simple dret d’utilitzar la llengua catalana, llengua pròpia de la nostra terra. Deixem-ho clar la llengua catalana no té res de minoritària ja que és parlada per més de 10.000.000 de persones i no té res de regional ja que és la llengua d’un poble, el poble català, el poble d’aquest país descrit per Joan Fuster ara fa 50 anys en el llibre “Nosaltres els valencians”.

Identi’CAT s’inscriu en aquest marc festiu i reivindicatiu, a l’igual que el CORRELLENGUA “LLENGUA, CULTURA, LLIBERTAT” i de tots els actes que tenen lloc arreu dels Països Catalans per a reclamar justícia per a les llengües i els seus parlants com “Enllaçats pel català” a Mallorca.

Sem a un moment important de la història. El futur de la llengua catalana en terres septentrionals depén tot ptrimer de nosaltres ciutadans.

Identi’CAT és una d’aquestes manifestacions que atesten la nostra voluntat de mantenir viva l’ànima dels catalans.

Visca Catalunya Nord!
Visquin els Països Catalans!
Endavant Identi’CAT!

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

 

2012

 

camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es