manifest Identi'CAT 2005

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electr├▓nic

En un moment on se parla molt de mundialitzaci├│ i de globalitzaci├│, nosaltres reivindiquem la identitat. I quina ├ęs la nostra identititat?

La nostra identitat ├ęs la catalana, la que tenim comuna amb la resta dels Pa├»sos Catalans: el Pa├şs Valenci├á, les Illes i el Principat. No volem tampoc una identitat imposada estil septim├ánia, o una identitat cultural uniformitzada que ens vingui donada pels mitjans de comunicaci├│, on sembla que tothom hagi de menjar obligat├▓riament del mateix plat.

 

Identi’CAT ├ęs l’exemple d’aquesta manera de veure les coses, Identi’CAT ├ęs una realitat en marxa que no necessita grans discursos per se jusificar, ├ęs la demostraci├│ de que Catalunya Nord, pot ser viva, creativa i amb futur, sempre que utilitzi la seva llengua pr├▓pia : el catal├á, sempre que defensi els seus models cultural propis, amb una visi├│ moderna i oberta, per├▓ sense concessions a models culturals francesos, espanyols o falsament internacionals.

Els conflictes s├│n la base del desconeixement de la identitat. La identititat ├ęs un element fonamental per al progr├ęs, sense una identitat pr├▓pia no hi ha personalitat i sense personalitat no hi ha futur.

Visca Catalunya Nord !
Visquin els Països Catalans !
Endavant amb Identi’CAT 05

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

 

2012

 

Cartell Identi'CAT 2010

2005

Cartell any 2009


Carrer l'any

Navega en català

amb l'ajuda de

ericalu.jpg

Qui ├ęs connectat

Tenim 47 visitants en l├şnia
camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es