Mot del President 2006

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electr√≤nic

5 edicions de Identi’CAT demostren l’arrelament i la consolidaci√≥ d’aquesta festa.

Més que una festa és una trobada on se pot constatar la realitat de la catalanitat a tots els nivells: amb la cultura popular (castells, falcons, diables, trabucaires...), però també amb la modernitat.

Aquest any, per exemple, dediquem el debat a Internet i a la pla√ßa que ocupa el catal√† en les noves tecnologies, sense oblidar la m√ļsica, amb nous grups com Dijous Paella o Mugroman, o el cant coral, amb la Coral Solstici i la de Cardedeu. i Aire Nou de Bao posa la seva petita pedra en el cam√≠, Identi’CAT √©s realment reflex d’un pa√≠s en marxa, d’un pa√≠s que s’afirma en la seva identitat, i aix√≤ √©s feina de tothom, de la gent de Catalunya Nord i de tots els Pa√Įsos Catalans, malgrat que les institucions sovint, o gaireb√© sempre, vagin un pas enrere del que la gent voldr√≠em.

Perqu√® hi ha la festa, per√≤ tamb√© hi ha la reivindicaci√≥. Reivindicaci√≥ de catalanitat a les institucions de Catalunya Nord, a l’Estat Franc√®s i tamb√© a Europa, com ho ha fet la delegaci√≥ de la Federaci√≥ que ha anat a Brussel.les aquest mes d’abril.

I no cal que oblidem que la reivindicaci√≥ no passa √ļnicament pel catal√†, passa tamb√© per exigir que no ens trinxin el territori amb coses com la l√≠nia de molt alta tensi√≥.
I ara la festa: balleu, disfruteu, apreneu, reivindiqueu amb Identi’CAT 2006

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

 

2012

 

Cartell Identi'CAT 2010

2006

Cartell any 2009


Plaça del 2006

Navega en català

amb l'ajuda de

agora.jpg

Qui és connectat

Tenim 1026 visitants en l√≠nia
camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es